FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Drik dig tynd med protein smoothies

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2021-05-15 15:46:03

Hvis du har problemer med at tabe dig, kan løsningen være, at du skal drikke dig tynd. Skift nogle af dine måltider ud med protein smoothies. Det er en effektiv og let måde, at tabe nogle hurtige kilo på. Du vænner kroppen til at spise mindre, så du opnår et hurtigt og permanent vægttab. Det kan være svært at skære ned på sine portionsstørrelser, men med protein smoothies går det som en leg, fordi du ikke går rundt og er sulten. Udover at de mætter og har et lavt kalorieindhold, kan de også øge dit stofskifte, så du forbrænder flere kalorier i løbet af en dag.

Lækker grøn og sund smoothie

Rigtig mange der gerne vil tabe kropsfedt, har tendens til at springe morgenmaden over, fordi der ikke er tid til at lave en sund morgenmad. Det er det absolut værste du kan gøre, fordi det sænker dit stofskifte, så du forbrænder færre kalorier i løbet af dagen. Drik istedet for en protein smoothie om morgenen. Det er let, enkelt og sundt, og en idiotsikker metode, der sikrer at du ikke overspiser resten af dagen.

Smoothies Opskrifter

En protein smoothie giver din krop de næringsstoffer den har brug for, med et minimum af både kalorier og fedt. Du laver et kalorieunderskud hver dag, fordi en protein smoothie indeholder meget færre kalorier, end det du ellers ville have spist til morgenmad. Den booster dit stofskifte, og holder dit blodsukker stabilt. Den giver dig et øget energiniveau, så du kan forbrænde endnu flere kalorier i løbet af dagen. (1)

Protein smoothies og proteinbarer, kan også erstatte de kalorieholdige usunde snacks, man har tendens til at spise i løbet af dagen. Vi lever alle i en travl hverdag, hvor det kan være svært at forberede sunde snacks til arbejdsdagen om morgenen. En snack bør ikke indeholde mere end 100-150 kalorier. En proteinbar indeholder typisk 260 kalorier. Du kan derfor spise en halv om formiddagen, og en halv om eftermiddagen, så du holder sulten fra døren, og du spiser derved ikke noget usundt. Protein smoothies er en nem og fornuftig løsning, fordi du sikrer, at kroppen får de nødvendige næringsstoffer, samtidig med at du indtager færre kalorier. Bruger du denne metode, vil du hurtigt kunne se resultater på vægten, og du kan let lave et kalorieunderskud på 600 kalorier dagligt.

De fleste mennesker elsker protein smoothies, fordi de ikke længere behøver at tænke på planlægning af sunde måltider. Derudover findes de i så mange varianter, at du altid kan finde en, der passer til dine smagsløg. Protein smoothies kan være dyre at bruge i længden, så du kan også lave dine egne.

Her kommer nogle opskrifter på smoothies, så du kan drikke dig tynd

1 Fedtforbrændende Mocca smoothies

En halv kop kold vand
2 skefulde proteinpulver med chokoladesmag
1 tsk. Instant kaffe
5 isterninger


2 Fedtforbrændende jordbær smoothies

75 gram jordbær
En halv banan
3 spiseske fulde Valleproteinpulver
75 gram græsk yoghurt

Denne sunde smoothie indeholder 245 kalorier, 31 gram protein og 3 gram fiber.


3 Fedtforbrændende banan smoothies

En halv banan
75 gram græsk yoghurt
20 gram fuldkorns havregryn
100 ml skummetmælk
2 tsk. Hørfrø
1 tsk. Honing
Isterninger

Denne sunde smoothie indeholder 281 kalorier, 19 gram protein og 4 gram fiber.


4 Fedtforbrændende appelsin/banan smoothies

1 halv appelsin
1 halv banan
50 gram blandede frosne bær
2 spsk. Valleprotein
1 spsk. Hørfrø
100 ml. skummetmælk
Isterninger

Denne sunde smoothies indeholder 221 kalorier, 16 gram protein og 8 gram fiber.


5 Fedtforbrændende jordbær/blåbær smoothies

100 gram jordbær
50 gram frosne kirsebær
100 gram blåbær
100 ml. skummetmælk
2 spsk. Valleprotein

Denne sunde smoothies indeholder 238 kalorier, 18 gram protein og 7 gram fiber.


Flere Smoothies Opskrifter

Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred