FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Sundhed Artikler

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-23 12:17:19

Lavt stofskifte kan repareres

Har du ødelagt dit stofskifte som følge af en streng diæt, eller et for hurtigt vægttab? Så står du i en situation, hvor det kan være særdeles vanskeligt, at opnå et yderligere fedttab. Læs her hvordan..

For højt stofskifte hvordan tager man på?

Langt de fleste klager over, hvor svært det er for dem at tabe sig, mens personer med et for højt stofskifte, har problemer med at holde vægten på et sundt niveau, og ikke mindst at tage på. Læs mere om hvordan du kan tage på i vægt.

Symptomer på Graves' sygdom

Graves’ sygdom er en autoimmun stofskiftesygdom med mange forskellige symptomer såsom: øjenproblemer, angst, træthed, irritabilitet osv.

Graves' sygdom | Hvad er det?

Er dit stofskifte for højt? Så har du måske Graves' sygdom, som er en autoimmun stofskiftesygdom. Læs om sygdommen her

Symptomer på for højt stofskifte (Hyperthyreose)

Hvis dit stofskifte er for højt, vil det forårsage forskellige symptomer såsom: søvnbesvær, svimmelhed, vægttab, hjertebanken osv. Se flere symptomer her.

Symptomer lavt stofskifte

Er dit stofskifte for lavt? Symptomer på et lavt stofskifte, kan være vægtøgning, mave- tarm problemer, hudproblemer osv. Læs mere hvis du har symptomer på lavt stofskifte.

For højt stofskifte (Hyperthyreose)

For højt stofskifte skyldes en overproduktion af de metaboliske hormoner. Læs her om symptomer på for højt stofskifte.

Lavt stofskifte - hvad betyder det for dig?

Har du problemer med, at dit stofskifte er lavt? Læs her om symptomer, årsager og hvordan man kan forbedre sit stofskifte.

Hvad er stofskifte?

Stofskiftet er yderst vigtigt for kroppen. Har man for lavt stofskifte, er det næsten umuligt at tabe sig. Et effektivitet stofskifte er tæt knyttet til den kost vi spiser.

Akne og bumser | Årsag og behandling

Akne og bumser er et problem for mange. Læs her hvad der forårsager akne, og hvad du selv kan gøre, for at afhjælpe problemet.

Boost væksthormon- og testosteron niveau naturligt

Væksthormon og testosteron, er de to vigtige hormoner for kroppen når du styrketræner, og gerne vil opbygge flere muskler. Vi fortæller dig her, hvordan du kan øge niveauerne i kroppen på den naturlige måde.

Hormon Leptin kontrollerer din fedtforbrænding

Har du svært ved at tabe dig? Et enkelt hormon (Leptin) styrer kroppens evne til at forbrænde fedt. Hvis hormonet arbejder imod dig, bliver det stort set umuligt at opnå et vægttab. Læs her hvad du skal gøre!

Inkontinens under sex og motion

Har du problemer med inkontinens under sex eller motion? Tisser du en lille smule, når du løber eller dyrker anden fysisk aktivitet? Det kan der gøres noget ved. Læs med her, så du kan sige farvel til problemet.

Urin inkontinens | Hvordan stopper man problemet?

Urin Inkontinens, er ikke noget man taler om. Inkontinens er små urinlækager, der opstår under fysisk aktivitet, hop, spring, hosten, nysen, latter og sex. Læs her hvordan du kommer af med problemet.

Hvad er hormoner?

Hormoner er kroppens kemiske budbringere, og har stor indflydelse på dit vægttab. Hormoner styrer mange vigtige funktioner og processer i kroppen. Er hormonerne ude af balance, kan det få alvorlige konsekvenser.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest
 


Protein effekt banner
Hvorfor få man bumser og akne
Alkohol og vægttab