FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Sundhed Artikler

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-23 12:17:19

2 hormoner der forhindrer dit vægttab

Har du svært ved at tabe dig? Så skal du læse med her, for der kan være en rigtig god grund til, at din krop holder på fedtet og vægten bare stiger og stiger.

Resistent stivelse | Sundhed og vægttab

Resistent stivelse hjælper dig til vægttab, og mindsker risikoen for flere alvorlige sygdomme. Læs om alle de fordele resistent stivelse giver dig og din krop. Lækre opskrifter nederst i artiklen.

Er proteinpulver sundt?

Overvejer du at anvende proteinpulver? Vores krop er nemlig slet ikke designet til, at optage protein fra den slags forarbejdede produkter.

Appelsinhud | Hvordan slipper du af med det?

Har du appelsinhud på kroppen, og er du godt træt af det? Her kommer 6 tips til hvordan du kan vinde kampen, så du bliver klar til at hoppe i din bikini til sommer.

Low-carb diæter kan ødelægge dit helbred

Er du hoppet med på low-carb bølgen? Så burde du læse med her. Low-carb diæter kan nemlig være ødelæggende for dit helbred

Slip af med bumser på numsen

Bumser på numsen, eller balle akne, kan i modsætning til akne andre steder på kroppen, forholdsvis let behandles. Hvis du følger disse tips, vil du se resultater allerede efter et par dage.

Sov nøgen og tab dig

Sov nøgen! Det lyder måske underligt, og for godt til at være sandt, men den er altså god nok. Det kan øge din muskelopbygning, fedtforbrænding og kalorieforbrænding.

Hvad er inflammation i kroppen?

Inflammation i kroppen fører over tid til sygdomme som kræft, hjertesygdomme, diabetes, allergi, fedme og meget mere. Læs her hvad forårsager inflammation, og hvad man selv kan gøre.

Boost stofskiftet gennem hele dagen

Et højt stofskifte, er det vigtigste element for et succesfuldt vægttab. Her får du 11 nemme tips til, hvordan du kan booste dit stofskifte dagen igennem.

Bivirkninger hvis du spiser meget protein

Hører du også til dem, der spiser rigtig meget protein? Så skal du læse med her, om de 5 ubehagelige bivirkninger du kan opleve ved for meget protein.

Bumser på ballerne efter træning

Bumse udbrud på ballerne er et stort problem for mange der dyrker motion. Problemet forværres ved motion, da bakterier og sved blokerer dine porer. Læs her hvad du selv kan gøre, for at forhindre bumser på ballerne.

Lavt stofskifte? Undgå disse fødevarer

Er dit stofskifte for lavt, kan du gøre meget selv, for at øge det. Der er blandt andet nogle fødevarer du helt bør undgå. Du kan læse om disse her.

8 ting der giver lavt stofskifte

Mange forskellige faktorer har indflydelse på, om dit stofskifte bremset, og derved bliver for lavt. Den gode nyhed er, at du selv kan gøre meget, for at ændre et lavt stofskifte til et mere normalt stofskifte. Læs mere...

Lavt stofskifte og vægttab

Er dit stofskifte måske for lavt? Vil du gerne vide hvordan dit stofskifte påvirker din vægt, sandheden om et lavt stofskifte, og hvordan du kan forbrænde flere kalorier?

7 Tegn på lavt stofskifte

Har du svært ved at tabe dig? Det kan være tegn på et for lavt stofskifte. Tænker du ofte på, om dit stofskifte måske er for lavt? Her får du 7 tegn på et for lavt stofskifte.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Protein effekt banner
Hvorfor få man bumser og akne
Alkohol og vægttab