FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Fitness Artikler

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-23 15:08:22

Fordele ved Styrketræning for Kvinder

Hvis du hører til de kvinder, der gerne vil have en slank og tonet krop, er du kommet til den rigtige side. Måske er du en af de kvinder der bruger timevis på løbebåndet eller kondicyklen, uden at opnå de ønskede resultater. Du vil blive overrasket over hvor mange fordele der er ved styrketræning.

Kulhydrater og Vægttræning

Hvorfor har du brug kulhydrater? Denne artikel fortæller historien bag kulhydrater, og hvorfor det er vigtigt at du integrerer indtagelse af kulhydrater i din kost, så du opbygger flere muskler hurtigere.

Hvorfor styrketræning er så vigtig!

Mange undersøgelser har vist at styrketræning er en sikker og effektiv træningsmetode, for kvinder og mænd i alle aldersgrupper, også for dem der har forskellige helbredsmæssige problemer.

Udstrækning og fleksibilitet

Formålet med udstrækning er at optimere mobilitet i leddene eller opretholde fleksibiliteten i led og muskler. Alt for mange springer over udstrækningen efter endt træning, og det er helt forkert. Alle uanset alder og køn bør strække ud, også selom de ikke træner.

Tyndfed | Du er tynd men for fed

Tyndfed er et syndrom, hvor personens vægt ligger tæt på idealvægten, og de har et sundt BMI tal (Body Mass Index), men der er ingen muskeldefinitioner på kroppen. Tyndfede er personer der enten sjældent eller aldrig motionerer. Tyndfede følger heller ikke en sund kostplan.

Hvad er aerobic?

"Aerobic" betyder at leve i nærvær af ilt. Alle fysiske aktiviteter, der øger kroppens behov for ilt, kræver at hjertet og lungerne arbejder hårdere. Aerobic-træning eksisterede ikke før 1980.

Hvad du bør vide om fitness

Fysisk aktivitet reducerer din risiko for en lang række kroniske sygdomme, styrker dine knogler, balance og koordination, du taber dig, reducerer stress, sover bedre og øger dit selvværd. Uanset alder, køn eller vægt opnår du disse fordele ved at starte med fitness.

10 dumme undskyldninger for ikke at træne

Jeg har for travlt. Dette er den mest almindelige brugte undskyldning. Ja, vi har en travl hverdag... men hvis noget er en prioritet som (finalen i Europamesterskabet i herrehåndbold, for eksempel), så kan du godt få tid til at se den, og det samme gælder for motion.

Tips til at øge stofskiftet

Kroppens stofskifte dikterer hvor mange kalorier du forbrænder i løbet af en dag. Når man har et højt stofskifte, forbrænder man også mange kalorier, selv når træningen er veloverstået. Et langsomt stofskifte er næsten en garanti for vægtøgning.

Kickstart din fedtforbrænding

Du starter op på en slankekur eller en sund kostplan kombineret med et træningsprogram, og kiloene begynder at rasle af, men pludselig udebliver resultaterne, og du kan ikke forstå hvorfor. Uanset hvor meget du træner, og hvor lidt du spiser, kommer vægten bare ikke længere ned.

Hemmeligheden bag tab af kropsfedt!

De fleste ender med at spise fødevarer, der udløser hormoner der lagrer fedt på kroppen. Altså får deres ellers sunde kostplan den total modsatte effekt. Kalorier er langt fra bare kalorier, og de kan stoppe dine drømme om den perfekte krop.

Tips til at give din styrketræning nyt liv

Vi ved alle, at styrketræning opbygger vores muskelmasse, og holder vores knogler stærke, men det kan godt være svært, at trække sig selv ned til fitness centret tre gange om ugen. Specielt hvis man synes styrketræning er kedeligt. Derfor gælder det om, at lave lidt variation i sin træning...

Tips til hvordan du får større muskler hurtigt

Der findes mange måder at træne vægttræning på, og hvis du kigger rundt i fitness centeret, træner mange forskelligt. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvordan man skal træne hvis man ønsker store muskler hurtigt...

Træning udenfor fitness centeret

Hvis du ikke har råd til et medlemskab af et fitness center, eller en personlig træner, er det ingen undskyldning. Man behøver slet ikke et fitness center for, at komme i god form...

Fitness og motion for folk over 65 år

Fitness centrene bliver i højere og højere grad rettet imod den ældre befolkningsgruppe. Flere og flere ældre mennesker, har opdaget fordelene ved, at holde sig i form. Hvis man i en alder af 65 år og opefter, ønsker at træne i et fitness center, er der nogle ting man skal være særlig opmærksom på...
Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Stofskifte og kroppen banner
Væksthormon og testosteron banner
Overtrænet kvinde på kondicykel