FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Kost og Ernæring Artikler

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-23 20:49:42

De 15 mest vanedannende fødevarer, der kan føre til madafhængighed

Visse fødevarer er i stand til at udløse en vanedannende respons hos nogle personer, som fører til utilsigtet overspisning. Ca. 20% af befolkningen har en afhængighedslignende spiseadfærd.

Er du madafhængig? – Simpel løsning til et alvorligt problem

Madafhængighed, er lige så svært at komme ud af som et alkohol- og stofmisbrug. Hvad er madafhængighed, og hvordan kommer du ud af det, det kan du læse om her.

De 9 bedste fødevarer for flad mave

Vil du gerne have en flad mave? Der findes fødevarer der er speciel gode til det formål. Vi giver dig her de 9 bedste fødevarer for flad mave.

Æg for vægttab og sundhed

Æg er noget af det bedste man kan spise, når man gerne vil tabe sig. Æg har dog mange andre sundhedsmæssige fordele for dig og din krop. Læs her, hvorfor æg er så gode.

Vægttab nemt, hurtigt og naturligt

Vil du gerne tabe dig på den nemme, hurtige og naturlige måde? Du får her 20 lette tips til hvordan du hurtigt kan tabe dig.

Grøn te og grøn te ekstrakt | Sundhed og vægttab

Grøn te og grøn te ekstrakt er blevet populær inden for vægttab, og det er der en rigtig god grund til. Læs hvad grøn te kan gøre for dig, og også hvad den ikke kan.

Fruktose gør dig syg, men du spiser det dagligt!

Fruktose tilsættes masser af føde- og drikkevarer, og får af flere forskere, skylden for fedme, højt blodtryk, insulinresistens, hjertesygdomme, diabetes og meget mere, og du spiser det dagligt!

Fiber hjælper med vægttab

Fiber er din bedste ven, når det kommer til vægttab. Det er dog kun en bestemt type af fiber, der hjælper i kampen mod kiloene. Læs hvilke fødevarer der indeholder de gode kostfibre.

Slankepiller der virker og flopper

Vi går her i dybden med effekten af de 10 mest populære slanke- og fedtforbrændingsprodukter på markedet. Hvad kan de? Hvad virker og hvilke piller dumper testen?

Mælk er ikke sundt!

Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi drikker mælk hver dag, så vi får stærke knogler. Men gør vi nu også det? Er mælk nu også sundt for os? Det kigger vi på her.

Antiinflammatorisk kost der renser din krop

Mange har en vis form for inflammation i kroppen, som kan føre til kræft. Læs her hvilke antiflammatoriske fødevarer du kan spise hver dag.

Er Kaffe Sundt? | 13 dokumenterede sundhedsfordele

Vidste du godt, at kaffe er rigtigt sundt? Kaffe er proppet med antioxidanter og andre gavnlige næringsstoffer, der faktisk kan forbedre din generelle sundhed. Læs om alle fordelene her.

Sukker dræber os langsomt

Vores sukkerindtag i Danmark har aldrig været højere. Det skaber sukkerrelaterede sygdomme som diabetes, hjertesygdomme, fedme, demens og meget mere. Alligevel fortsætter danskerne med, at skovle sukker indenbords i en lind strøm. Læs mere...

Sunde fødevarer alle kvinder bør spise

Skal kvinder virkelig spise anderledes end mænd? Svaret er ja, fordi kvinders ernæringsmæssige behov er mere specifikke end mænds. Læs her hvad du skal spise...

5 Fødevarer der indeholder mere salt end chips

Du bliver helt sikkert chokeret, når du finder ud af hvilke 5 fødevarer vi taler om. De fleste opfatter disse fødevarer som sunde og gode for os, og er ofte indbefattet i en sund kostplan.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred