FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Kost og Ernæring Artikler

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-23 20:49:42

Sunde Smoothies til morgenmaden

Det vigtigste måltid på dagen er morgenmad. Smoothies er en perfekt måde, at starte dagen på, og en af de bedste opfindelser i vores tid.

Hvor meget vand skal man drikke om dagen?

Vand er afgørende for, at opretholde et godt helbred, men behovet varierer fra person til person. Disse retningslinjer sikrer, at du drikker nok væske.

Den sundeste juice på markedet

Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og det er ingen undtagelse, når vi taler om juice.

Hvilken slags alkohol er best når man er på slankekur?

Kalorierne fra alkoholen, skal tælle med i dit daglige kalorieindtag. Der er ikke noget i vejen for, at man kan drikke et glas vin eller en øl, så længe man tænker på kalorieindtaget.

Gør de flydende kalorier dig tyk?

Når du gerne vil tabe dig, og føre en sundere livsstil, er det ikke kun maden du skal sætte under en lup. En vigtig ting, som du bliver nødt til, at kigge lidt nærmere på, er hvor mange kalorier du drikker.

Vand – Favoritdrikken i enhver kostplan

Vand er en fantastisk måde at udfylde hullerne i maven på imellem måltiderne. Når den lille sult melder sig, og det ikke er tid til en snack endnu, skal du bare drikke et glas vand.

Slankekur – 3 dages kuren

Tab 4 kilo på 3 dage! Hvis du følger denne ultra-restriktive kur i tre dage, får du et kortsigtet vægttab på omkring 4 kilo.

Vegetar og drivhusgasser

Husdyrproduktionen er ansvarlig for næsten 20% af den samlede udledning af drivhusgasser fra menneskelige aktiviteter. Hvis du undlader kød i din daglige kost, er du med til at reducere udslippet af drivhusgasser.

Hvad vegetarer gør for vores miljø

At blive vegetar er en af ​​de nemmeste måder at reducere din påvirkning af miljøet på. Husdyrproduktionen har en enorm unødvendig negativ indvirkning på den naturlige verden. Ved at bytte kød og fisk ud med en plantebaseret kost, vil du...

Bliv vegetar i overkommelige trin

Hvis du gerne vil være vegetar, men synes du skal give afkald på alt for meget på samme tid, kan du følge disse tips, når du på et tidspunkt når dit mål...

Vegetar på den nemme måde | Start med nogle kødfri dage

Hvis du har et ønske om, at blive vegetar, men du ikke har lyst til at stoppe med at spise alt kød på en gang, er der her nogle tips, du kan følge, så du når dit mål engang ude i fremtiden.

Hvad er en vegetar, og hvad må en vegetar spise?

Vegetarer spiser ikke kød, fjerkræ, vildt, fisk, skaldyr, krebsdyr eller biprodukter fra slagtning. Når du har fuldstændig styr på det grundlæggende, og er begyndt at nyde alle de lækre alternativer til kød og fisk, er der nogle ting du bør overveje...

Vigtige E-numre for vegetarer

E-numre er tilsætningsstoffer. 'E' står for Europa og betyder, at disse tilsætningsstoffer er blevet testet og godkendt til brug i Den Europæiske Union (EU). Der er flere E-numre, som ikke er velegnet til vegetarer, disse omfatter.

A-Z guiden for vegetar

Der findes et hav af tilsætningsstoffer, man bliver nødt til at have kendskab til, når man er enten vegetar eller veganer. Vi har lavet A-Z guiden, for at gøre det nemmere for dig.

Må man drikke alkohol, når man er vegetar?

Mange alkoholiske drikkevarer, såsom øl og vin, er blevet gjort klarere i farven / stabiliseret ved hjælp af animalske produkter, der vækker bekymring hos vegetarer og veganere.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred