FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Kost og Ernæring Artikler

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-23 20:49:42

Vegetar og Osteproduktion

Den traditionelle kilde til osteløbe er maven af ​​slagtede nyfødte kalve. Vegetar oste er fremstillet ved hjælp af osteløbe fra enten svampe / bakterier, eller genetisk modificerede mikroorganismer.

Vegetar, Veganer og Fruitarian

At blive vegetar ... Hvad er det? Veganere indtager ikke nogen former for mælkeprodukter, æg eller honning, selvom dyrene ikke er blevet aflivet for at levere varen. Fruitarians spiser ikke kogt mad.

Beskyt verdenshavene som vegetar

Erhvervsfiskeriet på verdensplan producerer 143.600 tons fisk årligt. Du kan hjælpe med, at beskytte verdenshavene, hvis du undlader at spise fisk.

Spar på vandet som vegetar

Det skønnes, at det kræver mellem 13.000 – 100.000 liter vand for, at producere et kilo oksekød. Det skønnes, at det kræver mellem 1000 – 2000 liter vand for, at producere et kilo hvede. Hvis du fjerner kød fra din daglige kost, sparer du på vandet.

Tips til succes med at blive vegetar

Mange mennesker oplever, at når de har taget den store beslutning om, at blive vegetar, er det bedst bare at hoppe ud i det, og begynde med det samme. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din beslutning, kan du følge disse tips til succes...

Vegetar og ernæring

Vegetarer kan nemt opfylde deres protein behov ved at spise en varieret kost, så længe de indtager nok kalorier til at opretholde deres vægt.

Hvorfor skal man blive vegetar | Hvad er en vegetar?

At være vegetar er lige så hårdt eller så let som du vælger at gøre det. Nogle mennesker nyder at planlægge, forberede og udarbejde måltider, mens andre vælger hurtige og nemme vegetarretter.

Oversigt - Slankekure for Vægttab

Her finder du en liste over forskellige slankekure med forskellige formål. Biggest Loser, Atkins, DASH kuren, Flad mave kuren osv. Læs også hvilken slags alkohol der er bedst for vægttab.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred