FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Kost tips

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-24 10:59:46

Planlæg dine måltider | Succes med dit vægttab

Når det hele er planlagt på forhånd, er det meget nemmere, at følge planen, og du bliver ikke fristet på samme måde af alle de usunde madvarer. Her er nogle tips til, hvordan du kan planlægge dine måltider, uden at bruge alt for meget af din kostbare tid.

De bedste kost tips

Alle ved, at nøglen til et vellykket vægttab er ved, at spise sunde måltider kombineret med motion. Her er nogle nyttige vægttabs tips, som du let kan følge.

7 tips til korrekte portionsstørrelser

Portionsstørrelser kan være en videnskab for nogle mennesker. Her er 7 tips til, hvordan du kan finde ud af hvor mange kalorier du spiser.

Hvordan sammensætter man en kostplan?

Der findes mange måder hvorpå man kan sammensætte sin kostplan eller individuelle spisevaner. Man kan både gøre det på en simpel måde, men også en mere kompliceret måde.

5 tips til hvordan du kan spise mindre, uden du mærker det

Hvis du er vant til at spise meget, kan det godt være svært, at reducere portionsstørrelserne, men der findes nogle tips til, hvordan du kan snyde kroppen lidt.

Spise mindre uden sultfølelsen

Her kommer 4 strategier, der giver dig en god mæthedsfornemmelse, og samtidig giver dig mere energi. Du vil spise mindre, og derfor reducere din fedtprocent.

Undgå fristelser på arbejdspladsen

Man tilbringer rigtig meget til på sin arbejdsplads eller uddannelsesstedet, så det er vigtigt, at have nogle strategier, så man kan håndtere de fristelser man bliver udsat for i løbet af ugen.

Bedste fødevarer for vægttab

Vi giver dig her en liste over de 9 bedste fødevarer for vægttab. Læs hvordan og hvorfor de kan hjælpe dig til et succesfuldt vægttab..

Hvordan læser og forstår man varedeklarationerne?

Loven siger, at alle fødevarer i Danmark, skal indeholde en varedeklaration, der lister indholdet i den pågældende fødevare. Desværre er der ikke ret mange, der rent faktisk ved, hvad maden de køber i supermarkedet indeholder.

Hvordan laver man sund mad i en travl hverdag?

Hvordan får man det ført ud i livet, når man har en travl hverdag, og energien er på nulpunktet? Her er nogle strategier, som kan hjælpe dig og din familie til, at træffe de sunde valg.

8 tips til at forbedre din kost

Mange mennesker er i dag meget fokuseret på forbedringer i deres kost. Overvægt er et stigende problem i Danmark, og vi har efterhånden alle sammen kendskab til de følgesygdomme, som kan komme i kølvandet på overvægt.

Fødevarer der stiller din sult

Hvis du bare begynder, at spise en masse af de sunde fødevarer som salat, gulerødder, selleri osv. kan det godt bide sig selv lidt i halen, fordi du føler dig sulten hele tiden. Det er der jo ikke nogen der kan holde til i længden.

Tips til Sundere Grillmad

Sommer er lig med grillaftener. Her får du 5 tips til, hvordan din grillmad kan blive lidt sundere, uden at du skal gå på kompromis med smagen af sommer.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred