FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Susanne Schrøder, Personlig Træner

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2016-02-01 13:12:00

Artikler skrevet af Susanne Schrøder


Susanne Schrøder | Personlig trænerSusanne er uddannet personlig træner, kostvejleder, Læge exam. idræts massør og livsstils coach. Hun driver til dagligt sit firma ”Sundmedsanne” hvor hun hjælper folk til et sundere liv med kostomlægninger, træning og coaching. Herudover er hun instruktør i Koldings største fitnesscenter, hvor hun underviser i alt fra yoga, bike, body pump, stram op og meget mere.

Susanne har deltaget i en række tv udsendelser bl.a Fear Factor, hun var gladiator fra Gladiatorerne, Wipe Out, indlæg om motion mm.

"Som personlig træner hjælper jeg dig med at nå dine mål på en sikker og inspirerende måde. Jeg tager udgangspunkt i din fysiske tilstand, dine kostvaner, dine ressourcer og din livsstil. Jeg skræddersyer, sammen med dig, en træningsplan, der passer til dine mål og dit temperament. Som personlig træner giver jeg dig effektiv træning – hver gang, vejledning vedr. kost og livsstil samt en garanti for resultater"

Susanne har dyrket motion hele livet, og har en baggrund i militæret hvor hun arbejdede i 11 år, og er uddannet oversergent. I sin tid i forsvaret har hun bl.a. trænet og uddannet værnepligtige, og har deltaget i flere militær discipliner, 100 km march mm. Susanne er 45 år, gift og har 3 døtre.

Du kan også møde hende til et af hendes foredrag omhandlende kost og motion, måske du allerede har været med til et KRAMS foredrag (Kost, Rygning, Alkohol, Motion, Stress).

Susanne er også uddannet DGI instruktør og er DGI master træner.

Følg Susanne Schrøder:

Facebook ikon Linkedin Ikon Google Plus Ikon


 
 

Cardiotræning før eller efter styrketræning?
Kickstart din fedtforbrænding
Tab dit mavefedt hurtigt