FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Kost og Ernæring Artikler

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-23 20:49:42

Hvordan læser og forstår man varedeklarationerne?

Loven siger, at alle fødevarer i Danmark, skal indeholde en varedeklaration, der lister indholdet i den pågældende fødevare. Desværre er der ikke ret mange, der rent faktisk ved, hvad maden de køber i supermarkedet indeholder.

Kost tips fra FitnessLiv

Alle ved, at nøglen til et vellykket vægttab er ved, at spise sunde måltider kombineret med motion. Her er nogle nyttige vægttabs tips, som du let kan følge.

Slankekur – Atkins

Atkins kuren forvandler din krop til en fedt-forbrændings maskine. Når man spiser de rigtige fødevarer, kan man øge kroppens stofskifte, og især hvordan den håndterer fedt.

Gør DASH kuren dig sundere?

DASH slankekuren har netop vundet den eftertragtede pris “sundeste slankekur” i USA for andet år i træk. DASH slankekuren er nu godkendt af adskillige medicinske organisationer i USA, der alle fokuserer på hjertes sundhed.

Slankekur - Tre S’er | No 'S' Diet

Du skal ikke tælle kalorier, eller avanceret videnskab. Der er 3 enkelte huskeregler: Ingen Snacks, Ingen Slik og Ingen Sekundær portion

Slankekur – Flad mave kuren | Flat belly diet

Flad mave kuren er bygget op omkring 12 specifikke fødevarer, der giver dig de vitaminer, mineraler og fibre din krop har behov for. Fremmer muskel vækst og hjælper med at forhøje forbrændingen.

Slankekur – Dash | kuren mod forhøjet blodtryk

DASH kostplanen er rig på frugt, grøntsager, fedtfrie eller fedtfattige mælke- og mejeriprodukter, fuldkornsprodukter, fisk, fjerkræ, bønner, frø og nødder. DASH kostplanen er let at følge, da du spiser et vist antal daglige portioner, fra de forskellige fødevarer grupper.

Slankekur – Biggest loser

Denne slankekur er baseret på en pyramide 4-3-2-1, som betyder fire portioner af frugt og grøntsager, 3 portioner af magert protein, 2 portioner fuldkorn, 1 portion der ikke indeholder mere end 200 kalorier.

Kan du drikke alkohol, når du vil tabe dig?

Alkohol og vægttab er som hovedregel fjender, men der skal være plads til en lejlighedsvis drink i ny og næ i en sund livsstil.

5 sunde drikkevarer for vægttab

Ofte glemmer de alle de skjulte kalorier der findes i drikkevarerne, fordi de ikke teknisk set går indunder fødevarer. Problemet er bare, at mange drikkevarer indeholder rigtig mange kalorier.

Forskellige typer af te

Der findes så mange forskellige te typer, at det hurtig kan blive en jungle at finde rundt i. Skal det være sort, grøn, rød eller hvid, og hvad med smagen? Hvad blev der lige af Earl Grey og Kamille te?

Sunde snacks | Mellemmåltider for børn

Børn i voksealderen har brug for sunde fødevarer, der indeholder de vitaminer og mineraler kroppen har brug for. Der findes masser af sunde snacks som børn vil elske.

Hvorfor sunde snacks er vigtigt!

Sunde snacks kan være en effektiv måde at få ekstra sunde næringsstoffer implementeret i din daglige kost, og det forhindrer samtidig overspisning ved hovedmåltiderne.

Hvordan taber man sig på den sunde og rigtige måde?

I dag findes der en masse hurtige og nemme løsninger til vægttab i form af piller, fedtsugninger, lyn slankekure og div. fitness udstyr, hvor producenten siger man kan tabe sig hurtigt og nemt, og uden sved på panden.

Drikkevarer og træning | Hvad skal man drikke?

Vi kender alle vigtigheden af at være hydreret, og konsekvenserne hvis vi bliver dehydrerede, men mange har svært ved at finde ud af hvad der egentligt er bedst at drikke før, under og efter træning.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred